Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari

Un mesaj pe site-ul Volkswagen anunţă ...

Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari Volkswagen opreşte comenzile unui model din cauza cererii foarte mari

Volkswagen a oprit comenzile pentru hatchback-ul hibrid Golf GTE, din cauza "unei cereri fără precedent". 

Maşina, un hibrid plug-in echivalent cu Golf GTI, s-a dovedit a fi atât de populară, încât se pare că şi Volkswagen - cel mai mare producător de automobile din Europa - a fost depăşit de situaţie.

Un mesaj pe site-ul Volkswagen anunţă: "Datorită cererii fără precedent, care duce la timpi de livrare foarte mari, Golf GTE este în prezent închis pentru comenzi".

Insideevs.com a contactat un oficial pentru clarificări în această privinţă, iar un purtător de cuvânt al Volkswagen UK a confirmat că popularitatea maşinii a făcut ca fabricile firmei germane să nu mai poată face faţă producţiei.

"Am încetat temporar să luăm comenzi pentru Golf GTE", a spus purtătorul de cuvânt. "Am avut un număr mare de comenzi anul trecut şi în acest an, care a fost parţial determinată de campania de marketing Push the Button.”

În ciuda acestui fapt, Volkswagen oferă încă e-Golful electric, care are o autonomie de 186 de mile (300 de km), precum şi e-up! Noul Up GTI se dovedeşte, de asemenea, la fel de greu de obţinut din cauza cererii mari. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.