Volkswagen Passat Alltrack s-a îmbrăcat în portocaliu pentru Geneva

Probabil a vrut să atragă atenţia. „Uitaţi-vă la mine, sunt înalt şi portocaliu şi am tracţiune integrală”, ar fi spus săraca maşină dacă ar fi putut.

Volkswagen Passat Alltrack s-a îmbrăcat în portocaliu pentru Geneva Volkswagen Passat Alltrack s-a îmbrăcat în portocaliu pentru Geneva

Noul Volkswagen Passat Alltrack a debutat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2015, dar nu e ca şi cum ar fi ceva nemaiîntâlnit, fiindcă nu e altceva decât un Passat Variant cu nişte bucăţi de plastic negru şi o gardă la sol ceva mai mare.

Dar, cu toate acestea, modelul expus la salon a reuşit să atragă destul de multe priviri cu vopseaua sa portocalie care cerea atenţie.

În rest, Passat Alltrack oferă aceleaşi bunătăţi ca un Passat obişnuit, şi anume un interior spaţios şi foarte bine pus la punct. Chiar şi la volan te simţi la fel ca în oricare alt Passat, garda la sol mărită nefiind observabilă, cel puţin stând pe loc.

Rămâne de văzut dacă vărul lui Audi A4 Allroad va şti să se descurce în afara şoselei sau dacă a îmbrăcat doar un costum cu muşchi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.