Volkswagen Passat CC şi Golf R32 - Rechemare în service

Aproape 5000 de modele Volkswagen Golf R32 şi 6000 de Passat-uri CC vor fi rechemate în service în SUA pentru câteva probleme importante.

Volkswagen Passat CC şi Golf R32 - Rechemare în service Volkswagen Passat CC şi Golf R32 - Rechemare în service

În cazul modelului compact hot hatch R32 vorbim de o supapă de aerisire de la rezervorul de combustibil care la temperatură mare şi în anumite condiţii de condus poate să cedeze. Din fericire aceasta poate fi înlocuită gratuit la orice service Volkswagen. În cazul modelului Passat CC, firul senzorului ce detectează prezenţa unui pasager pe scaunul din faţă poate să se întrerupă.

Ca urmare, airbagul faţă pentru pasager se dezactivează, iar în cazul unui accident cel care stă pe scaunul din dreapta faţă se poate să sufere răni importante. Şi această problemă va fi rezolvată fără nici un ban în reprezentanţele constructorului german. Ne întrebăm totuşi ceva: oare toate aceste probleme apar doar la modelele destinate pieţie americane?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.