Volkswagen Passat Coupe

Producătorul german a hotărât să trezească atenţia publicului asupra noului său model din clasa medie europeană prin intermediul unui site de prezentare.

Volkswagen Passat Coupe Volkswagen Passat Coupe

Momentan pe acest site nu apar decât puţine poze cu noul Passat Coupe, care nu lasă la vedere multe detalii. Însă doritorii se pot înscrie pe site-ul respectiv pentru a fi anunţaţi imediat ce vor apărea noi informaţii cu modelul german sau mai bine pot urmări zilnic site-ul Promotor.ro. 

Premiera noului model va avea loc la Salonul Auto de la Geneva de la începutul anului viitor şi va avea iniţial două motoare, un 1,8 litri turbo de 160 CP şi un R36 de 300 CP cu transmisie integrală. Mai multe motorizări sunt aşteptate a debuta în toamna anului viitor. Passat Coupe va avea o caroserie în stilul Mercedes CLS şi va intra pe o piaţa în care se va bate mai degrabă cu viitoarele modele similare de la Audi şi BMW decât cu Peugeot 407 Coupe sau Renault Laguna Coupe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.