Volkswagen Passat - Maşina de ocazie a ultimilor 10 ani

Volkswagen Passat, generaţia a cincea, a fost declarată maşina second hand de familie a deceniului de către specialiştii britanici.

Volkswagen Passat - Maşina de ocazie a ultimilor 10 ani Volkswagen Passat - Maşina de ocazie a ultimilor 10 ani

Volkswagen Passat Mk 5, lansat în 1996 şi vândut până în 2006, cu o versiune intermediară cu facelift, este considerată de către specialişti britanici de la CAP - axaţi pe evaluarea maşiniilor de ocazie - drept cea mai bună maşină de ocazie pentru familii din ultimii 10 ani.

Englezii au apreciat calitatea acestui model, spunând că se putea compara cu modele premium în vremea sa, dar şi fiabilitatea şi robusteţea soluţiilor tehnice folosite. În plus motoarele diesel sunt considerate de cei de la CAP ca un mare pas în faţă pentru perioada în care au fost lansate şi încă fac faţă rigorilor actuale. Mark Bulmer, cel care a acordat un interviu site-ului just-auto.com, spune că şi în condiţiile unui rulaj intens modele se prezintă încă în stare bună.

Studiul realizat de britanici include şi alte distincţii. Maşina folosită de clasă mică a fost aleasă Ford Ka (1996 - 2008), iar modelul compact second hand a fost desemnat Ford Focus (1998 - 2005). Dacă urcăm pe scara luxului, modelul de ocazie cel mai apreciat de dimensiuni compacte este Audi A3 (2003 - 2008). Iar Modelul de lux de dimensiuni mari cel mai apreciat ca maşină de ocazie a fost ales, previzibil sau nu, BMW X5 (2000 - 2006). Marca cu cele mai mari îmbunătăţiri a fost aleasă Seat. Din acest top lipseşte un model foarte popular, Volkswagen Golf.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.