Volkswagen Passat rechemate în service

Reprezentanța producătorului german din SUA va rechema toate modelele Passat pe benzină vândute între 1999 și 2005 pentru a preveni mai multe probleme potențiale.

Volkswagen Passat rechemate în service Volkswagen Passat rechemate în service
În cazul modelelor dotate cu transmisie automată un scut termic se poate avaria întrând în contact cu sistemul de evacuare, existând posibilitatea unui risc de incendiu, în timp ce exemplarele dotate cu motorul 1,8 T necesită o inspecție amănunțită a unor conducte de combustibil, ce se poate lăsa și cu schimbarea acestora.

Un număr redus de vehicule dotate cu 4Motion vor fi inspectate pentru un posibil defect la o supapa de la orificiul de ventilație al rezervorului de combustibil. Posesorii vor fi anunțați începând cu sfîrșitul lunii viitoare, potrivit oficialilor VOlkswagen niciun accident nefiind raportat în legătură cu aceste probleme.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.