Volkswagen Passat se alătură trendului: iată-l în varianta pick-up

Îţi place sau nu, trendul zilelor noastre este metamorfozarea maşinilor în autoutilitare. Iar Passat B8 este cea mai recentă propunere.

Volkswagen Passat se alătură trendului: iată-l în varianta pick-up Volkswagen Passat se alătură trendului: iată-l în varianta pick-up

Pick-up-urile sunt o prezenţă din ce în ce mai deasă în lumea auto, se pare. Şi nici măcar nu ne referim la utilitarele care au fost gândite în direcţia asta de la început. Volvo XC90? BMW M4? BMW Seria 5? Nissan Leaf? Volkswagen Bora? Exact, toate sunt inutile şi toate sunt fascinante. Exact cum erau fascinante şi neoanele colorate montate sub maşini, acum 10 ani în urmă.

Da, este o modă (una pur virtuală, în marea ei parte) care va dispărea şi de care putem să profităm pe moment fără nicio grijă. Cum face şi X-Tomi Design, care a pus imaginea aceasta cu Passat B8 pick-up. Rămâne să ne spui ce crezi: este fezabil un Passat pick-up sau ar fi doar o mare inutilitate?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.