Volkswagen plantează păduri în România

Şi în acest an, Volkswagen a pus în practică noul concept Think Blue, prin care îşi propune să fie cel mai responsabil constructor auto.

Volkswagen plantează păduri în România Volkswagen plantează păduri în România

Conform acestui concept, Volkswagen plantează în comuna Borcea, judeţl Călăraşi, câte un copăcel pentru fiecare maşină vândută. Pădurea VW s- a îmbogăţit anul acesta cu 22.000 de copăcei, cu ajutorul alergătorilor la Maratonul Internaţional Bucureşti, al voluntarilor şi al presei. ProMotor a fost prezent şi anul acesta şi a ajutat la plantarea puieţilor de sălcioară, care vor îmbogăţi fondul forestier al comunei Borcea şi o vor proteja de inundaţii.

Trei autocare au condus voluntarii spre comuna Borcea. Aici, toţi participanţii la activitate au fost echipaţi cu pelerine şi cazmale, şi li s-au pus la dispoziţie puieţii de sălcioară. Cu ajutorul autorităţilor locale, Volkswagen îşi propune să planteze în 5 ani peste 25ha de teren în zona dig-mal a braţului Borcea, zona afectată în trecut de inundaţii.

În conceptul Think Blue sunt incluse şi alte activităţi de responsabilitate socială, precum susţinerea Maratonului Internaţional Bucureşti, sponsorizarea fundaţiilor Hospice Casa Speranţei, Concordia, Homes and Hope for Children, OvidiuRom, dar şi folosirea tehnologiilor BlueMotion pe maşinile VW, tehnologii prietenoase cu mediul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.