Volkswagen Polo R Line şi Passat Exclusive, doar pentru Germania

Autor: Gabriel Grosoiu 19 oct. 2011 Știri auto

Noua generaţie a lui Volkswagen Passat, considerată de unii ca fiind doar un facelift mai amplu al modelului de clasă medie, a jucat, încă de la începutul proaspetei sale cariere, cartea distincţiei. Se pare, însă, că germanii de la Volkswagen sunt hotărâţi să arate cât de mult poate să ofere Passat, aşa că oferă pentru acesta versiunea Exclusive.

Pe de altă parte, Volkswagen Polo R este tot mai aproape de realitate, chiar dacă, de data aceasta, se materializează doar sub forma unui kit estetic, fără niciun fel de îmbunătătţiri de ordin tehnic, disponibil pentru nivelele de echipate Comfortline şi Highline.

Destinate exclusiv pieţei germane, cele două maşini au primit îmbunătăţiri de ordin vizual, însa partea tehnică a rămas neatinsă. Astfel, mezinul Polo R Line a primit roţi de 16 sau 17 inchi, cu design special, bare de protecţie tipice unui VW R, precum şi un difuzor la partea posterioară.

Pragurile laterale desăvârşesc aspectul sportiv al hatchback-ului, iar la interior atmosfera de competiţie va fi asigurată de scaunele sport tapiţate în Alcantara, precum şi de pedalierul de aluminiu şi ornamentele de bord disponibile în nunaţa Piano Black.

În acelaşi timp, Volkswagenul Passat Exclusive se poate lăuda cu jantele sale de 18 inchi, cu suspensia sport, precum şi cu o tapiţerie din piele Nappa oferită într-un ton ciocolatiu, ce se potriveşte de minune cu ornamentele din lemn sau aluminiu, disponibile la interior.

Faptul că nu avem de-a face cu un Passat obişnuit ne este semnalat de inscripţiile pragurilor, marcate corespunzător nivelului de echipare Exclusive, de care se va putea bucura atât versiunea wagon, din fotografii, cât şi clasica berlină. Tu ce model ai prefera, dintre cele două, dacă Volkswagen le-ar vinde şi în restul Europei?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide