Volkswagen Polo WRC Street va intra în producţie în 2013

Volkswagen a venit la Worthersee, spre mulţumirea fanilor, cu cinci modele printre care se numără şi conceptul Polo WRC Street. Acesta prefigurează viitorul model de serie ce va fi lansat în 2013.

Volkswagen Polo WRC Street va intra în producţie în 2013 Volkswagen Polo WRC Street va intra în producţie în 2013

Chiar dacă la Worthersee participă şi mărci la Audi, Seat sau Skoda, acest festival este adresat în special constructorului din Wolfsburg, Volkswagen. Potrivit unor stiri, Producătorul german a adus cinci modele, printre care se numără şi conceptul Polo WRC Street. Acesta va sta la baza modelului de serie ce va fi lansat în cursul anului 2013. Polo WRC Street este echipat cu un propulsor TSI de 2,0 litri ce produce 220 CP, o putere mai mult decât suficientă pentru micul model german. Pe lângă modificările tehnice, Polo WRC Street dispune de un kit exterior ce accentuează carcaterul sportiv al modelului din Wolfburg.

Pe lângă acest concept, Volkswagen a adus şi modelul Polo R WRC, destinat competiţiilor automobilistice. Acest model va debuta în Campionatul Mondial de Raliuri în 2013 şi va fi pilotat de fostul coechipier al lui Loeb, Sebastien Ogier. Polo R WRC dispune de un propulsor turbo de 1,6 litri ce produce o putere de aproximativ 300 CP şi ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde. Volkswagen a adus la Worthersee pe lângă Polo WRC Street şi Polo R WRC trei concepte bazate pe modelul Golf: GTI White, GTI Black Dynamic şi GTI Cabriolet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.