Volkswagen recheamă în service 1.600 de modele Polo vândute în România

Volkwagen recheamă în service 1.597 de modele Polo, pentru posibile probleme la frâna de mână, în cadrul acţiunii de rechmeare 46H9.

Volkswagen recheamă în service 1.600 de modele Polo vândute în România Volkswagen recheamă în service 1.600 de modele Polo vândute în România

Volkwagen recheamă în service 1.597 de modele Polo, pentru posibile probleme la frâna de mână, în cadrul acţiunii de rechmeare 46H9.

Potrivit companiei, la modelele Polo cu frână tambur pe puntea spate, se poate reduce pretensionarea cablurilor de acţionare a frânei de mână şi astfel se poate anula pretensionarea cu piuliţa de reglarea a manetei frânei de mână. În cazul reducerii pretensionării, este posibilă să se prelungească cursa manetei frânei de mână, iar autovehicului să nu fie asigurat corespunzător prin acţionarea acesteia.

Potrivit formularului înaintat către ANPC, este vizat modelul Volkswagen Polo AW (MQB 27), iar în România nu au fost înregistrate accidente ca urmare a acestei probleme.

Lucrările de remediare sunt estimate la 30 de minute.

Anunţul de rechemare este disponibil aici

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.