Volkswagen Routan

Volkswagen are de gând să fie prezent tot mai puternic pe piaţa americană, acolo unde în curând va lansa un nou monovolum.

Volkswagen RoutanMişcarea producătorului german este interpretată alături de zvonurile unui import peste ocean al modelului Polo ca fiind o ambiţie a celor de la Volkswagen de impunere pe cea mai importanta piaţă auto din lume. Numele provine de la cuvântul "route" şi terminaţia "an" a monovolumelor europene Touran şi Sharan şi va fi văzut pentru prima oară pe noul model luna viitoare la Chicago Motor Show.

Routan a fost dezvoltat în colaborare cu Chrysler, va avea peste 5 metri în lungime şi locuri pentru 7 pasageri. Platforma va fi împrumutată de la Chrysler Town & Country, urmând ca vânzările să înceapă din toamnă. Modelul este pus în mişcare de două motoare, un V6 de 3,8 litri şi 197 CP şi unul cu 200 cmc mai mult dar cu 251 CP. La asemenea propulsoare te mai intrebi ce mai este Volkswagen în această masină. Cu excepţia siglelor, producătorul german se laudă că noul model a primit şi o setare europeană a suspensiei dar şi o direcţie mult mai directă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.