Volkswagen Scirocco primeşte şi versiunea GTS, cu 220 CP

La un an după facelift, hatchbackul-coupé de la Volkswagen primeşte indicativul GTS şi un mic plus de putere. Detalii în cele ce urmează.

Volkswagen Scirocco primeşte şi versiunea GTS, cu 220 CP Volkswagen Scirocco primeşte şi versiunea GTS, cu 220 CP

La aproape un an de la prezentarea oficială a faceliftului pentru Scirocco, Volkswagen ne face cunoştinţă cu versiunea GTS a „coupéului”. Debutul va avea loc în cadrul Salonului auto de la Shanghai 2015.

Printre modificările notabile se numără adoptarea versiunii de motorizare disponibilă pe Golf VII GTI, un patru-în-linie de 2,0 litri, turbo, cu 220 de cai-putere. Scirocco îşi pune în mişcare roţile fie prin intermediul unei transmisii manuale, fie prin intermediul binecunosctului DSG, ambele cu şase rapoarte. 

Noua motorizare modifică uşor şi cifrele de performanţă: 0-100 km/h în 6,5 secunde şi o viteză maximă de 244 km/h (246 km/h cu transmisia manuală). Şi, dacă vrei jante mai mari, le poţi schimba pe cele de 18 inci cu unele de 19. 

Interiorul primeşte, de asemenea, indicii de sportivitate, cu pedalier din oţel inoxidabil şi inserţii cromate, printre altele. Opţional, Scirocco GTS poate veni cu tapiţerie din piele, faruri bi-xenon şi plafon panoramic. Şi volan cu mai multe butoane. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.