Volkswagen se declară deschis pentru o fuziune cu brandul de motociclete Ducati

Brandul de motociclete Ducati ar putea fi fuzionat cu un rival ...

Volkswagen se declară deschis pentru o fuziune cu brandul de motociclete Ducati Volkswagen se declară deschis pentru o fuziune cu brandul de motociclete Ducati

Brandul de motociclete Ducati ar putea fi fuzionat cu un rival sau ar putea intra într-o alianţă având în vedere lipsa de potenţial pentru sinergii cu diviziile de autoturisme ale Volkswagen, a declarat CEO-ul producătorului auto german, Herbert Diess.

VW se luptă să găsească o soluţie pe termen lung pentru brandul de motociclete pe fondul luptelor interne pentru putere, o licitaţie de 1,5 mld. de euro fiind suspendată anul trecut din cauza opoziţiei sindicatelor germane.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.