Volkswagen şi Microsoft oferă noutăţi despre parteneriatului strategic

Volkswagen şi Microsoft anunţă progresul parteneriatului lor strategic

Volkswagen şi Microsoft oferă noutăţi despre parteneriatului strategic Volkswagen şi Microsoft oferă noutăţi despre parteneriatului strategic

Platforma Volkswagen Automotive Cloud va fi extinsă treptat la nivel global şi va putea fi accesată din Europa, China şi SUA - cele trei pieţe cheie pentru viitoarea familie ID. de modele 100% electrice şi integral conectate.

Volkswagen şi Microsoft dezvoltă şi un proiect model care va oferi servicii pentru maşinile conectate. De asemenea, a fost înregistrat un progres important în construcţia centrului de dezvoltare Volkswagen din America de Nord.

Volkswagen intenţionează să extindă acoperirea platformei Volkswagen Automotive Cloud, dezvoltată iniţial doar pentru pieţele europene, şi către China şi Statele Unite. Microsoft Azure, prin serviciile sale cloud, edge, soluţiile de Inteligenţă Artificială (IA) şi capacităţile IoT (Internetul Tuturor Lucrurilor) va continua să stea la baza creşterii ecosistemului digital.

Platforma Volkswagen Automotive Cloud va fi elementul central pentru operaţiunile de date pentru maşini şi service. Ecosistemul digital este dezvoltat de marca Volkswagen alături de partenerii săi, ca vector  la nivelul grupului.

Volkswagen pregăteşte ecosistemul digital pentru principalele pieţe ale viitoarei familii de modele ID. Modelele din această familie vor fi primele care vor utiliza platforma Volkswagen Automotive Cloud, urmând a fi lansate pe pieţele europene în anul 2020. Producţia în China va demara în acelaşi an, iar un membru al familiei ID. va ieşi de pe liniile de producţie din SUA începând cu anul 2022.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.