Volkswagen şi Porsche închid porţile aproape o lună

Volkswagen şi viitorul proprietar Porsche au anunţat că sărbătorile de iarna vor fi prelungite pentru angajaţii uzinelor din Germania, din cauza închiderii principalelor unităţi de producţie.

Volkswagen şi Porsche închid porţile aproape o lună Volkswagen şi Porsche închid porţile aproape o lună

Volkswagen ia în considerare închiderea principalei uzine a mărcii, cea din nordul oraşului Wolfsburg. Perioada întreruperii activităţii va fi între 18 decembrie şi 11 ianuarie, un interval destul de lung, cauzat de scăderea cererii pe piaţa germană. Această măsură vine pentru a evita supraproducţia şi apariţia stocurilor.

Şi producătorul de automobile Porsche se vede în aceeaşi situaţie, fiind nevoită să închidă producţia în luna ianuarie. Repausul va fi însă mai mic, de doar şapte zile, şi se va produce la fabrica din sud-vestul Germaniei. Porsche a avut o zi de stopaj vinerea trecută.

Mai mulţi producători germani, incluzând Daimler, BMW şi Opel au declarat starea de criză şi frânarea producţiei în mai multe locaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.