Volkswagen Snowareg nu pare impresionat de Raptortrax [VIDEO]

Jucăria şenilată a lui Ken Block, Raptortrax, are acum un rival de la Volkswagen: un Touareg şenilat.

Volkswagen Snowareg nu pare impresionat de Raptortrax [VIDEO] Volkswagen Snowareg nu pare impresionat de Raptortrax [VIDEO]

N-am putea să-ţi spunem ce anume i-ar mai surprinde pe cei din grupul Volkswagen, însă apariţia lui Snowareg ne face să credem că un Ford F-150 SVT Raptor transformat într-un vehicul cu şenile nu este un factor de uimire pentru nemţi. 

Fă cunoştinţă cu Snowareg, un Touareg încălţat cu şenile de la Mattracks - aceiaşi care s-au ocupat şi de Fordul lui Ken Block. Sub capotă ascunde un V8 TDI - 4,2 litri, 340 de cai-putere şi 800 de Newtoni-metru, în cazul în care nu s-a umblat la el.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.