Volkswagen susţine o competiţie de robotică dedicată tinerilor din România

Autor: Marius Vișan 15 ian. 2019 Știri auto

Volkswagen susţine cea mai importantă competiţie de robotică din România. Acţiunile pe care le va întreprinde în cadrul acestui parteneriat se numără consilierea participanţilor la competiţie prin intermediul propriului personal tehnic, crearea unor webinarii speciale şi oferirea accesului participanţilor la imprimante 3D şi la piese de schimb, plus teste de condus pe maşini Volkswagen pentru părinţii elevilor înscrişi în competiţie.

Volkswagen va oferi câştigătorilor la finalul competiţiei un premiu special constând într-o vizită în fabrica mărcii de la Wolfsburg.

Marca germană va fi şi partenerul de mobilitate al competiţiei. Clienţii care achiziţionează o maşină Volkswagen până la finalul lunii martie 2019 pot dona 15 euro pentru acest proiect, sumă care va fi dublată prin donaţii realizate de reprezentanţa locală a mărcii germane.

Unii dintre clienţii care vor dona pentru acest proiect vor fi aleşi prin tragere la sorţi pentru a se alătura copiilor câştigători în cadrul vizitei realizate la sediul central Volkswagen din Wolfsburg, parte a premiului special oferit de marcă în pentru ediţia din acest an a BRD FIRST Tech Challenge România.

 Competiţia se află la cea de-a treia ediţie şi reuşeşte să atragă în medie 2.000 de elevi, circa 300 de mentori şi aproximativ 200 de voluntari.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide