Volkswagen susţine o competiţie de robotică dedicată tinerilor din România

Volkswagen susţine cea mai importantă competiţie de robotică

Volkswagen susţine o competiţie de robotică dedicată tinerilor din România Volkswagen susţine o competiţie de robotică dedicată tinerilor din România

Volkswagen susţine cea mai importantă competiţie de robotică din România. Acţiunile pe care le va întreprinde în cadrul acestui parteneriat se numără consilierea participanţilor la competiţie prin intermediul propriului personal tehnic, crearea unor webinarii speciale şi oferirea accesului participanţilor la imprimante 3D şi la piese de schimb, plus teste de condus pe maşini Volkswagen pentru părinţii elevilor înscrişi în competiţie.

Volkswagen va oferi câştigătorilor la finalul competiţiei un premiu special constând într-o vizită în fabrica mărcii de la Wolfsburg.

Marca germană va fi şi partenerul de mobilitate al competiţiei. Clienţii care achiziţionează o maşină Volkswagen până la finalul lunii martie 2019 pot dona 15 euro pentru acest proiect, sumă care va fi dublată prin donaţii realizate de reprezentanţa locală a mărcii germane.

Unii dintre clienţii care vor dona pentru acest proiect vor fi aleşi prin tragere la sorţi pentru a se alătura copiilor câştigători în cadrul vizitei realizate la sediul central Volkswagen din Wolfsburg, parte a premiului special oferit de marcă în pentru ediţia din acest an a BRD FIRST Tech Challenge România.

 Competiţia se află la cea de-a treia ediţie şi reuşeşte să atragă în medie 2.000 de elevi, circa 300 de mentori şi aproximativ 200 de voluntari.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.