Volkswagen T-Prime concept, o versiune mai mare şi mai bună a lui Touareg. GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2016 Știri auto

 


Volkswagen a prezentat în cadrul Beijing Motor Show, care se desfăşoară zilele acestea, următoarea generaţie a lui Touareg. Este vorba de un crossover hibrid numit T-Prime, scrie Autoexpress.co.uk.

T-Prime este considerabil mai mare decât versiunea Touareg existentă din 2011. Acest lucru nu mai este o surpriză pentru nimeni, deoarece şi modelul Tiguan şi Tiguan XL ce urmează să apară au aceeaşi tendinţă de a fi cât mai mari. 

Cel mai nou SUV din familia Volkswagen va fi mai lat decât Touaregul existent, dar va avea o înălţime mai mică pentru o poziţie mai agresivă pe asfalt. Acesta va avea doar două locuri în spate, dar este posibil ca modelul de producţie să ofere şi o banchetă cu trei locuri.

În plus, T-Prime prezintă o nouă tehnologie hibrid. Modele anterioare precum Golf şi Passat erau dotate cu un motor electric şi cu un motor pe benzină de 1.4 litri, dar conceptul noului SUV aduce în avanpremieră un sistem hibrid mai puternic, cu un motor turbo care produce 248 de CP de 2.0 litri, cuplat la un motor electric cu 134 de CP.

Astfel, sunt disponibili un total de 375 de CP şi 700 Nm, iar T-Prime poate de asemenea gestiona până la 50 de kilometri doar în modul electric. VW susţine că emisiile de CO2 vor fi de 63g / km.

La interior T-Prime dezvăluie un nou design al tabloului de bord, care combină Active Info Display pe care le-am văzut deja la Audi TT şi Tiguan, cu un ecran central mai mare. VW numeşte noul afişaj curbat Curved Interaction Area, iar touchscreen-ul de 15 inch poate fi configurat cu aplicaţii sau servicii în funcţie de preferinţele şoferului sau ale pasagerului.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide