Volkswagen Tiguan - Rechemare în service

Bordul Tiguanului poate lua foc din cauza unui surub de masă prost montat.

Volkswagen Tiguan - Rechemare în service Volkswagen Tiguan - Rechemare în service

Problema se regăseşte la modelele Volkswagen Tiguan ce au părăsit fabrica între iulie 2008 şi februarie 2008, toate dotate cu motorizări TDI. Asta pentru că acestea sunt dotate cu o rezistenţă electrică ce are rolul de a încălzi habitacul până când temperatura lichidului de răcire va fi suficient de mare pentru ca acesta să-şi preia rolul.

Iar cauza este un mic surub de masă care se pare că nu a fost montat aşa cum trebuie şi care putea duce la izbucnirea unor incendii. În Franţa 3250 de exemplare vor fi rechemate în service pentru o operaţiune de 18 minute, aşa cum afirmă oficialii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.