Volkswagen Tiguan se fabrică în Rusia

Volkswagen a început asamblarea modelului de succes Tiguan şi în Rusia, alături de Passat şi Jetta.

Volkswagen Tiguan se fabrică în Rusia Volkswagen Tiguan se fabrică în Rusia

Volkswagen Tiguan este un model după care se aşteaptă în unele cazuri chiar şi mai bine de jumătate de an. Succesul imens i-a luat uşor pe nepregătite pe oficialii germani, care după ce au mărit capacitatea de producţie, au început şi asamblarea noului model în Rusia, momentan exclusiv pentru piaţa locală, deşi nu ar fi exclus să vedem şi modele importate. Eventual în România.

Pentru început, modelul va fi disponibil cu propulsoarele de 1,4 TSI de 150 CP şi 2.0 TSI de 170 CP. Inexistenţa motoarelor diesel este explicată parţial de temperaturile mici de funcţionare din Rusia, preţul combustibilului care nu îi afectează încă pe ruşi, dar şi de faptul că dacă aceştia doresc totuşi economie, pot instala un rezervor de GPL, gaz găsit din abundenţă şi foarte ieftin pe piaţa locală.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.