Volkswagen Touareg TDI Trophy Truck

Volkswagen a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles versiunea Touareg TDI Trophy Truck destinată participării în cursa istorică de la Baja.

Volkswagen Touareg TDI Trophy Truck Volkswagen Touareg TDI Trophy Truck

 Cu un motor V12 TDI şi 550 CP, Volkswagen Touareg Trophy Truck este gata să facă faţă condiţiilor dure din a 41-a ediţie Tecate Score Baja 1000. Suspensia noului model a fost desenată în California de Arciero Miller Racing cu două braţe duble în A în faţă şi independentă cu patru puncte de prindere în spate. Amortizoare Fox Racing, arcuri Eibach şi pneuri masive BF Goodrich KRT mai sunt folosite. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.