Volkswagen trece la următorul nivel. Lumea e pregătită să-l primească.

În linia asta de design vor fi toate Volkswagen-urile noi

Volkswagen trece la următorul nivel. Lumea e pregătită să-l primească. Volkswagen trece la următorul nivel. Lumea e pregătită să-l primească.

UPDATE: Primele două poze cu detalii din Arteon au fost publicate chiar de către producător. Pentru restul există Salonul Auto de la Geneva. Informaţiile de mai jos sunt din prima ştire publicată, acum câteva luni şi rămân tot ceea ce ştim despre noua limuzină germană. Iată în galeria foto de AICI primele două imagini cu Arteon. 

 

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie a anului viitor, Volkwagen va prezenta o nouă limuzină, Arteon, despre care constructorul german spune  că va fi poziţionat în gamă peste Passat. Alături de trăsăturile de design noi, noul Arteon introduce în gama Volkswagen un limbaj de design. Astfel, lamelele grilei radiatorului se extind până în farurile tridimensionale, iar elementele desenate de LED-uri accentuează adiţional personalitatea puternică şi dau dovadă de dominanţă.

Limuzina cu patru uşi impresionează atât prin designul revoluţionar, cât şi datorită utilităţii practice. Deşi geamurile fără rame de la uşi sunt elemente de stil caracteristice unui grand-tourismo, hayonul are balamalele pe latura superioară şi o deschidere foarte mare, care oferă acces optim la portbagajul de mari dimensiuni. 

Sursa: zf.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.