Volkswagen Up! – primele imagini cu versiunea în cinci portiere

Germanii au făcut publice primele fotografii oficiale cu versiunea în cinci uşi a micului UP!, prezentat la Salonul Auto Frankfurt 2011.

Volkswagen Up! – primele imagini cu versiunea în cinci portiere Volkswagen Up! – primele imagini cu versiunea în cinci portiere

Volkswagen Up! şi-a făcut apariţia pentru prima dată sub formă de concept, la Salonul Auto Frankfurt 2007. Anul trecut, însă, tot la salonul german, a fost momentul ideal pentru versiunea de serie a maşinii, iar de data aceasta, germanii au făcut publice primele fotografii oficiale cu versiunea în cinci portiere a micului UP!.

Succesorul celor mai mici modele Vokswagen, Fox şi Lupo, păstrează acelaşi design simplist, prezent şi pe varianta cu cinci uşi, dar la partea din spate se poate observa un montant uşor mai curbat. Posteriorul nu prezintă modificări, hayonul fiind construit în întregime din sticlă, la fel ca pe versiunea iniţială UP!

Se estimează că adăugarea celor două portiere pe caroseria lui Volkswagen UP! va majora preţul maşinii cu 475 euro, iar cea mai apropiată dată pentru lansarea pe piaţă este vara acestui an. În mod previzibil, aşteptăm versiunile cu cinci portiere ale fraţilor Skoda Citigo şi Seat Mii.Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.