Volkswagen va prezenta un concept e-buggy pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB

VW nu a spus dacă conceptul de e-buggy va intra în producţie.

Volkswagen va prezenta un concept e-buggy pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB Volkswagen va prezenta un concept e-buggy pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB

Volkswagen îşi propune să stimuleze interesul pentru gama sa de maşini full-electric cu o versiune modernă a unui buggy.

VW va dezvălui conceptul e-buggy de la Salonul Auto de la Geneva, pe 5 martie. Conceptul este inspirat de la buggy-uri precum modelul Meyers Manx, care erau populare în California.

VW a declarat că a dezvoltat conceptul pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB, care va susţine automobilele alimentate de baterii pentru mărcile sale VW, Audi, Skoda şi Seat, începând cu modelul Golf I.D. hatchback, care vor intra în producţie în Germania, la sfârşitul acestui an. 

Klaus Bischoff, un oficial Volkswagen, a declarat că acest concept este o interpretare non-retro a unui clasic care „demonstrează legătura emoţională pe care o poate crea mobilitatea electrică".

VW a spus că platforma MEB poate susţine o gamă largă de stiluri de caroserie, la fel cum şasiul Beetle-ului a fost suficient de adaptabil pentru a fi utilizat la modele precum Manga buggy sau Karmann Ghia sport coupe, popular în anii 1960.

VW nu a spus dacă conceptul de e-buggy va intra în producţie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.