Volvo a anunţat când va debuta Polestar 1. Coupe-ul de 600 de CP prinde viaţă la Festivalul de la Goodwood - GALERIE FOTO

Suedezii confirmă faptul că Polestar 1 va putea ...

Volov a prezentat coupe-ul plug-in hibrid Polestar 1 încă de anul trecut, în China, şi apoi la Salonul Auto de la Geneva, din martie. În afară de câteva fotografii şi un videoclip, am văzut Polestar 1 doar în imagini statice până acum. Din fericire, asta se va schimba.

Suedezii confirmă faptul că Polestar 1 va putea fi văzut şi în alte ipostaze în Anglia, în timpul Festivalului de la Goodwood de luna viitoare.

Citeşte şi 

 
 

Coupe-ul de 600 de cai putere are un preţ anunţat de 155.000 de Euro, şi a fost comandat deja de aproximativ 500 de clienţi din întreaga lume. 

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.