Volvo a lasat V60 Cross Country. Un break 4x4 cu calităţi de SUV - GALERIE FOTO

Garda la sol a lui Volvo V60 Cross Country este cu până la 75 mm mai mare decât standardul V60

Volvo a lasat V60 Cross Country. Un break 4x4 cu calităţi de SUV - GALERIE FOTO Volvo a lasat V60 Cross Country. Un break 4x4 cu calităţi de SUV - GALERIE FOTO

Volvo a dezvăluit noua versiune Cross Country a modelului V60. Ca şi fratele său - V60, lansat la începutul acestui an, V60 Cross Country este gândit ca o maşină de familie.

Garda la sol este cu până la 75 mm mai mare decât standardul V60, asta datorită şasiului şi a suspensiei special dezvoltate care îi îmbunătăţeşte capacitatea în off-road. Transmisia pe toate roţile este standardă pentru noul V60 Cross Country, precum şi controlul electronic al stabilităţii şi opţiunea Hill Descent Control.

VIDEO

V60 Cross Country este construit pe platforma Scalable Product Architecture (SPA) premiată de Volvo Cars, şi beneficiază de toată tehnologia de siguranţă prezentă deja pe celelate modele Volvo, precum şi sistemul de infotainment. 

Modelul va fi disponibil cu un motor T5 AWD şi un motor diesel D4 AWD. Variantele hibrid şi plug-in hibrid vor vor fi disponibile în viitorul apropiat. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.