Volvo anunţă lansarea unui nou motor

Volvo îşi extinde oferta de motorizări pentru C70 cu un propulsor diesel de 2 litri care dezvoltă 136 CP.

Volvo anunţă lansarea unui nou motor Volvo anunţă lansarea unui nou motor
"Noul propulsor diesel cu patru cilindri în linie va fi o varinată apreciată în rândul clienţilor, mai ales în Europa. Motorul oferă o combinaţie atractivă a consumului de carburant şi performanţe" a declarat Fredrik Arp, preşedintele Volvo Car Corporation.

Motorul utilizează cea de-a doua generaţie a soluţiei de alimentare common-rail, dezvoltând 136 CP, iar cuplul motor este de 320 Nm. Volvo C70 echipat cu acest motor va accelera de la 0 la 100 km/h în 11 secunde, iar viteza de top va fi de 205 km/h. Consumul de carburant în regim combinat va avea o valoare de 6,1 litri/100 km, fiind un consum redus pentru un motor de 2 litri şi 136 CP. Propulsorul va fi echipat standard cu filtru de particule. Preţul de pornire pentru modelul Volvo C70, echipat cu motorul diesel de 2 litri, nu a fost momentan comunicat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.