Volvo anunţă un nou diesel

Volvo anunţă lansarea unei noi versiuni a propulsorului diesel de 2,0 litiri în cinci cilindri, ce va umple golul între unitatea de putere D2 de 115 CP şi D3 de 163 CP.

Volvo anunţă un nou diesel Volvo anunţă un nou diesel

Volvo a realizat că golul dintre propulsoarele D2 şi D3 de 115 CP respectiv 163 CP era prea mare şi a anunţat recent o nouă versiune a propulsorului D3 de 2,0 litri.

Producătorul suedez afirmă ca noua motorizare va produce 136 CP şi 340 Nm iar emisiile de CO2 vor scădea până în dreptul valorii de 114 g/km. Noua unitate de putere va fi montată pe noul Volvo V40, cât şi pe modele mai vechi: S60, V60, V70, XC60, S80 şi va putea fi cuplată la cutia manuală cu şase rapoarte cât şi la cea automată.

Pe lângă noul propulsor, Volvo anunţă dotarea modelelor S60, V60, V70 şi S80 cu noi sistemele de siguranţă, cum ar fi: Active High Beam, Road Sign Information sau Tunnel Detection System.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.