Volvo C30 DRIVe Electric

Constructorul auto suedez a anunţat astăzi că e pregătit pentru livrarea primelor 10 modele Volvo C30 DRIVe Electric, destinate companiei de energie Goteborg Energi.

Volvo C30 DRIVe Electric Volvo C30 DRIVe Electric

Volvo C30 DRIVe Electric arată ca orice alt model C30 şi înglobează aceleaşi opţiuni Volvo de siguranţă, confort şi spaţiu. Diferenţa este că modelul electric este pus mişcare doar prin alimentarea cu energie electrică şi nu emite noxe. Autonomia este de până la 150 de kilometri cu ajutorul unei singure baterii.

Proiectul Volvo C30 DRIVe Electric cuprinde în acest moment în jur de 250 de autoturisme. Primele zece modele C30 DRIVe Electric sunt destinate companiei de energie Goteborg Energi cu livrare începând cu această toamnă. Conform reprezentanţilor companiei Volvo Cars, dacă cererea va continua să crească, proiectul va fi implementat şi în producţia de serie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.