Volvo cheamă în service 50.000 de automobile

În ciuda renumelui de etalon al fiabilităţii în materie de automobile, suedezii de la Volvo vor chema 49.500 de automobile diesel pentru verificări la filtrul de particule. Măsura, însă, va avea un caracter preventiv pentru a menţine parametrii optimi de utilizare.

Volvo cheamă în service 50.000 de automobile Volvo cheamă în service 50.000 de automobile
Automobilele vizate pentru o inspecţie tehnică sunt modelele C30, S40 şi V50 cu motorizare diesel, vândute începând cu 2005 pâmă în prezent. Clientii care vor primi un ordin de chemare sunt, în principal, din Europa.

Inginerii suedezi au constatat o problemă la software-ul ce controlează filtrul de particule diesel, defecţiune ce ar putea afecta preformanţele dinamice ale autovehiculelor şi în cazuri extreme ar putea conduce la incendii. Costurile acestor verificări şi eventualele reparaţii vor fi suportate de constructorul suedez în totalitate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.