Volvo în curtea Renault?

Potrivit celor de la Reuters, Ford reia discuţiile cu Renault în ceea ce priveşte vânzarea mărcii Volvo către constructorul francez.

Volvo în curtea Renault? Volvo în curtea Renault?

Negociatorii celor două firme, Ford şi Renault, au avut discuţii legate de vânzarea Volvo, discuţii care au fost sortite eşecului datorită preţului, declară cei de la Reuters, citând surse din interior. Conform aceleaşi surse, discuţiile au fost reluate în toamna anului trecut. Mai mult decât atât, Ford a mai purtat discuţii şi cu constructorul chinez Dongfeng Motor Group, ca şi potenţial client.

Întrebat direct de acest subiect, purtătorul de cuvânt Ford, Mark Truby, a declarat pentru Reuters că Ford nu are de gând să vândă Volvo ci doreşte să îmbunătăţească şi mai mult cifra de afaceri. În ciuda poziţiei oficiale, sursele din interior susţin că Ford a purtat discuţii cu posibilii clienţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.