Volvo introduce un standard care permite conducătorilor de autovehicule să seteze o limită de viteză înainte de a împrumuta maşina

Volvo Cars introduce Care Key - un nou standard pentru un Car Sharing în siguranţă

Volvo introduce un standard care permite conducătorilor de autovehicule să seteze o limită de viteză înainte de a împrumuta maşina Volvo introduce un standard care permite conducătorilor de autovehicule să seteze o limită de viteză înainte de a împrumuta maşina

Volvo Cars lansează Care Key. Acesta este un standard pentru toate modelele Volvo, începând cu anul 2021, care permite conducătorilor de autovehicule Volvo să seteze o limită superioară de viteză înainte de a împrumuta maşina familiei sau altor şoferi mai tineri şi mai neexperimentaţi precum adolescenţii care au obţinut permisul de conducere recent.

Lansarea Care Key este o continuare a anunţului oficial făcut de Volvo la începutul acestei luni în ceea ce priveşte setarea vitezei maxime de 180km/h pentru toate autoturismele produse începând cu anul 2020, cu scopul de a trimite un semnal puternic de alarmă asupra pericolelor la care se expun şoferii care conduc cu viteză excesivă.

Limitarea vitezei şi Care Key fac parte din această iniţiativă şi ilustrează modul în care producătorii auto pot deveni responsabili activi în încercarea de a reduce la zero decesele în trafic, prin susţinerea unui comportament mai responsabil al şoferilor.

În afara avantajului siguranţei potenţiale, funcţionalităţi precum limitarea vitezei şi Care Key pot oferi conducătorilor Volvo un beneficiu financiar. Compania invită în prezent companii de asigurări din mai multe pieţe la discuţii în vederea conceperii unor oferte speciale, favorabile comunităţii Volvo care utilizează aceste măsuri de siguranţă.

Ofertele şi condiţiile specifice vor depinde de circumstanţele pieţelor locale, însă Volvo Cars se aşteaptă să anunţe în curând prima înţelegere din seria de acorduri încheiate cu firmele naţionale de asigurări.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.