Volvo lansează XC60 în România

EIT-Forum Auto va lansa vineri în România modelul Volvo XC60, cel de-al doilea crossover din gama constructorului suedez şi un model mai adaptat la mediul urban. Preţurile vor fi cuprinse între 33.558 euro şi 46.565 euro cu TVA inclus.

Volvo lansează XC60 în România Volvo lansează XC60 în România

Volvo XC60 va fi oferit românilor cu patru versiuni de echipare, Base, Kinetic, Momentum şi Summum, la care se vor asorta şi trei motoare disponibile, două diesel şi unul pe benzină. Tracţiunea 4x4 va fi în standard pentru toate versiunile şi motorizările.

Cele trei motorizări vor fi:l un diesel 2,4 litri, care dezvoltă 163 Cai Putere (CP) şi un cuplu maxim de 340 Nm, renumitul D5 tot de 2,4 litri, însă cu o putere de 185 CP şi un cuplu de 400 Nm. şi cel pe benzină turbo T6 care este şi cel mai puternic propulsor disponibil pe XC60. Acesta dezvoltă 285 CP şi un cuplu 400 Nm dintr-o cilindree de trei litri.

Ţinta de vânzări pentru acest an este de circa 40 de unităţi. "Anticipăm că vom avea 70 de comenzi pentru XC60 în acest an, însă vom putea livra 30-40 de unităţi până la sfârşitul anului, iar pentru 2009 estimăm livrarea a 200 de unităţi", au declarat, agenţiei MEDIAFAX, oficialii companiei importatoare

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.