Volvo lansează XC90 Excellence, versiunea de lux a SUV-ului suedez

Noul Volvo XC90 a primit o versiune de lux, denumită Excellence, menită să îi atragă pe cei care cred că nu doar Range Rover ştie să facă SUV-uri impunătoare.

Volvo lansează XC90 Excellence, versiunea de lux a SUV-ului suedez Volvo lansează XC90 Excellence, versiunea de lux a SUV-ului suedez

Noul Volvo XC90 este o maşină impresionantă, nu încape îndoială. Dar iată că suedezii (şi chinezii) care controlează compania auto din Gothenburg sunt de părere că noul SUV poate fi şi mai bun decât este.

Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu Volvo XC90 Excellence - cea mai luxoasă variantă a modelului scandinav. Faţă de un XC90 standard (care are şapte locuri), noul Excellence vine cu patru fotolii individuale şi o consolă centrală care porneşte în faţă, pe bord, şi se termină în spate, între cele două scaune.

Exteriorul nu dă prea multe indicii despre ce se află înăuntru

Pasagerii care ocupă fotoliile posterioare au la dispoziţie un frigider pentru băuturi, pahare din cristal manufacturate în Suedia, suporturi încălzite şi răcite pentru acele pahare, precum şi măsuţe pliabile.

Totodată, scaunele sunt ventilate şi au funcţie de masaj, iar izolaţia fonică a fost îmbunătăţită şi anvelopele Pirelli alese sunt gândite pentru a ţine la minimum nivelul de zgomot produs.

La capitolul multimedia, Volvo XC90 Excellence vine cu un sistem audio Bowers & Wilkins cu 19 difuzoare, ceea ce ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru oricine, în vreme ce sistemul de purificare a aerului se va asigura că şoferul şi pasagerii respiră sănătos.

SUV-ul suedez luxos va fi prezentat în premieră la Salonul Auto Shanghai 2015 de săptămâna viitoare, urmând să ajungă pe piaţă până la sfârşitul lui 2015, însă nu te aştepta să vină prea devreme în România, fiindcă şansele sunt aproape zero.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.