Volvo Powershift

Grupul Volkswagen începe să-şi piardă pseudo monopolul pe piaţa cutiile de viteze cu ambreiaj dublu, fiind rândul lui Volvo să vină cu o versiune proprie.

Volvo Powershift Volvo Powershift
Când spui cutie de viteze cu ambreiaj dublu spui DSG. Ca şi cum ai zice Xerox. Sau Jeep. E meritul celor din grupul Volkswagen să fi venit cu o asemenea tehnologie şi să o impună pe piaţă. Dar iată că nu stă degeaba concurenţa. Iar Volvo vine acum cu o interpretare proprie. Chiar dacă multă lume i se va adresa la modul "cutie din aia ca DSG-ul", noua creaţie a celor de la Volvo va fi montată pe dieselul de 2.0 litri de 136 CP ce va fi montat pe modelele C30, S50 şi V50.

Cutia de vitete semi automată cu şase trepte şi dublu ambreiaj va oferi, potrivit oficialilor suedezi, un căştig de 8% la consum comparativ cu o transmisie automată tradiţională.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.