Volvo - Rechemare în service

Volvo este nevoit să recheme în service în Statele Unite ale Americii peste 1000 de modele cu probleme la sistemul de direcţie.

Volvo - Rechemare în service Volvo - Rechemare în service

Problema a fost rapid observată mai ales că a apărut doar la modele asamblate anul acesta şi anul trecut, din gamele S40, V50, C30 şi C70. Practic, există posibilitatea pierderii lichidul de servo-direcţie, care ar putea duce evident la o manevrare greoaie a volanului care ar putea lua prin surprindere şoferul şi ar creşte riscul producerii unui accident.

Ca de obicei, producătorul işi asumă toată vina şi va remedia gratis problema.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.