Volvo S80 şi V70 - motorizare nouă

În prima jumătate a anului viitor, Volvo va introduce pe modelele S80 şi V70 un nou propulsor cu cinci cilindri, de 2,5 litri şi 200 CP, alimentat cu etanol.

Volvo S80 şi V70 - motorizare nouă Volvo S80 şi V70 - motorizare nouă
Pe lângă acest propulsor de 2,5 litri, Volvo V70 şi S80 vor fi disponibile şi cu un motor cu patru cilindri, aspirat, de 2,0 litri, alimentat tot cu etanol, motorizare care va fi disponibilă la finele acestui an. Acest lucru înseamnă că Volvo va fi constructorul de automobile care propune cea mai largă gamă de modele propulsate de motoare cu etalon - C30, S40, V50, V70 şi S80.

Modelele Volvo Flexifuel (propulsie cu etanol) sunt deja în vânzare pe pieţele din Suedia, Spania, Irlanda, Franţa, Norvegia, Germania, Austria, Olanda, Belgia şi Elveţia, oficialii Volvo estimând vânzări de 10.000 de uniţăti în 2007. Începând cu anul viitor, contructorul suedez va introduce modelele Flexifuel şi în restul ţărilor europene.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.