Volvo S80 şi XC90 Executive

Volvo îşi scoate hainele de duminică şi prezintă două modele ferchezuite ca la carte pentru a satisface şi cele mai pretenţioase gusturi, în materie de lux pe patru roţi.

Volvo S80 şi XC90 Executive Volvo S80 şi XC90 Executive
Volvo S80 şi XC90 ExecutivePentru 2009, nivelul de echiparei Executive, oferit pe navele amiral Volvo XC90 şi Volvo S80, va fi şi mai generos figurând noi dotări,  materiale şi finisaje. Viaţa la bord va fi cu adevărat plăcută pentru şofer şi pasagerul din dreapta, scaunele din faţă având integrat un dipozitiv de masaj.

Alte "delicii" ale interiorului constau în planşă de bord acoperită în piele moale, display-uri de 8 inchi inserate în tetiere şi un nou ceas analog, încastrat în lemn nobil. Toate aceste dotări sunt comune pentru cele două modele, în schimb Volvo S80 recrează o atmosferă romantică prin lumina ambientală şi paharele de cristal personalizate regăsite în cotiera anterioară.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.