Volvo - sisteme de siguranţă

Volvo Trucks a introdus o serie de sisteme de siguranţă pentru a facilita reducerea accidentelor, mai ales în rândul camioanelor, sisteme care pot fi utilizate şi in cazul maşinilor mici.

În cazul camioanelor, oboseala excesivă a şoferilor este "ingredientul" principal pentru o situaţie nedorită. Volvo Trucks propune un sistem inovator de "depistare" a gradului de oboseală a şoferului, denumit "Driver Alert Support", fiind un program în premieră în Europa.

Sistemul înregistrează comportamentul şoferului la volan, iar la fiecare abatere de la tiparul de condus specific fiecărul şofer în parte, acesta avertizează conduccătorul auto. Mai mult decât atât Volvo a introdus ESP-ul pentru camioanele 6x2 şi faruri adaptive. În materialele video sunt prezentata simulări ale funcţionalităţii anumitor sisteme precum
Driver Alert Support sau ESP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.