Volvo - Treasure Hunt

În sfârşit, jocul de-a piraţii s-a încheiat. Desfăşurat pe internet şi beneficiind de interesul a mii de useri pasionaţi de mistere, al doilea concurs de acest gen s-a încheiat foarte interesant.

Volvo - Treasure Hunt Volvo - Treasure Hunt
A doua ediţie a concursului "am îngropat un Volvo undeva pe planeta asta, cine îl găseşte îl păstrează" a avut un final neaşteptat. Nu în ce priveşte câştigătoarea, rusoaica de 23 de ani Alena Zvereva, care va intra în posesia a 50.000 de euro şi a unui Volvo XC90.

Compania Odyssey Marine Exploration, partenerul nedivulgat al Volvo în acest concurs, a ales Gibraltarul pentru comoara Volvo (o locaţie nu neapărat originală, mai ales că acest concurs a fost legat şi de lansarea celui de-al treilea film "Piraţii din Caraibe"). Totodată, această companie a descoperit în Atlantic o comoară adevărată, constând din monezi de aur şi argint, evualuată la nu mai puţin de jumătate de miliard de dolari. Comicul situaţiei: oficialităţile spaniole au crezut că locul acestei comori este cel din Gibraltar, deci s-au grăbit să o revendice, blocând accesul oricărei nave a companiei maritime în afara apelor lor teritoriale. Asta şi pentru că explicaţiile au întârziat, Odyssey fiind obligată contractual să nu divulge parteneriatul cu Volvo pentru acest concurs.

Neînţelegerea încă mai aşteaptă să fie clarificată, ceea ce înseamnă că premiul Volvo nu va ieşi din Marea Mediterană prea curând...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.