Volvo Trucks revine cu o nouă reclamă. VIDEO

Mai ţii minte reclama la camioanele Volvo cu Van Damme? Bineînţeles că ţii minte, fiindcă videoclipul a fost văzut de peste 75 de milioane de ori. Acum, cei de la Volvo Trucks au revenit cu o reclamă interesantă, dar care nu prea reuşeşte să se ridice la nivelul impus de „the epic split”.

Volvo Trucks revine cu o nouă reclamă. VIDEO Volvo Trucks revine cu o nouă reclamă. VIDEO

Bănuiesc că îţi aduci aminte de reclama cu camioanele Volvo şi Van Damme, nu? Ei bine, cei de la Volvo Trucks au revenit cu o nouă reclamă. Evident, nu avea cum să fie la fel de bună ca aceea în care Van Damme face şpagatul între două camioane în mişcare, dar tot ne-a pus pe gânduri: cum ar fi să mergi cu camionul la o serată organizată la un restaurant de lux?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.