Volvo V40 facelift. Eşti pregătit să te îndrăgosteşti? FOTO-VIDEO

Ocupaţi fiind cu S90 şi V90 suedezii de la Volvo i-au acordat, în sfârşit, ceva atenţie şi ”mezinului” V40.

Volvo V40 facelift. Eşti pregătit să te îndrăgosteşti? FOTO-VIDEO Volvo V40 facelift. Eşti pregătit să te îndrăgosteşti? FOTO-VIDEO

 


Ocupaţi fiind cu S90 şi V90 suedezii de la Volvo i-au acordat, în sfârşit, ceva atenţie şi ”mezinului” V40. Acesta a beneficat de un facelift cu un styling mai fin şi un design interior ce-l aduce în concordanţă cu restul line-up-ului de la Volvo, informează Autocar.co.uk.

Poreclit ”Thor’s hammer”(Ciocanul lui Thor) V40 a beneficiat de nişte upgrade-uri exterioare ce includ o nouă grilă care incorporarează marca de fier Volvo şi faruri noi cu LED în formă de T luate de la S90, V90 şi XC90. Va fi disponibil în cinci noi culori exterioare, iar clienţii vor alea la dispoziţie opt noi modele de jante. 

La interior, găsim un bord alcătuit din materiale noi, printre noutăţile în privinţa sistemelor fiind şi tehnologia CleanZone, ce ajută la purificarea aerului înainte de a fi introdus în cabină. Stilul tapiţeriei este luat de la Volvo Concept Estate, iar inserţiile din aluminiu cu cusături contrastante sunt printre noile caracteristici.

Sub capotă, motorul D2 diesel de 2.0 litri a fost şi el revizut pentru a fi mai prietenos cu mediul, cotele urmând să indice 80 gCO2/km.

Comenzile pentru V40 facelift vor putea fi făcute în luna mai, livrările fiind aşteptate începând cu luna iunie. Volvo nu a lansat preţurile pentru noul V40 facelift, dar probabil nu se vor abate prea mult de la modelul actual. Anul trecut, versiunea standard a lui V40 costa aproximativ 23.000 de euro.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.