Volvo V40 pentru competiţiile de anduranţă alimentat cu biodiesel

Heico, tuner specializat în modelele Volvo şi echipă de curse, a modificat noul V40 pentru a participa la cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

Volvo V40 pentru competiţiile de anduranţă alimentat cu biodiesel Volvo V40 pentru competiţiile de anduranţă alimentat cu biodiesel

Nici nu a intrat bine pe piaţă si Volvo V40 a primit deja atenţia tunerului Heico. Acesta a pregătit un pachet special pentru odelul sudez pe care îl va oferi spre vânzare în viitorul apropiat. Heico va lansa acest kit-ul exterior pe versiunea de curse a lui V40, care îşi va face debutul la Auto Mobil international (AMI) în Germania.

Pachetul conţine spoilere faţă şi spate cu un design mai agresiv, dar având şi un rol funcţional important. Aripile evazate şi eleronul de deasupra haionului întregesc tema sportivă a modelului scandinav. Heico a ales pentru exterior o temă coloristică "eco" numită "Green Racing". Varianata pentru competiţii a modelului V40 este echipată cu un propulsorul D5 în cinci cilindri ce produce 300 CP şi un cuplu motor de 600 Nm. Un detaliu foarte interesant este faptul că acest V40 va participa la cursa de 24 de ore de la Nurburgring şi va fi alimentat cu biodiesel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.