Volvo XC60, în ultima parte a anului în România

Volvo XC60 va fi comercializat prin reţeaua EIT-Forum Auto începând cu trimestrul al patrulea al lui 2008. Preţurile pentru acest model vor începe de la 30.000 de euro.

Volvo XC60, în ultima parte a anului în România Volvo XC60, în ultima parte a anului în România
Cross-over-ul premium Volvo XC60 va avea un preţ de circa 30.000 de euro, fără TVA, pentru motorizarea şi echiparea de bază. Modelul va avea ca standard tracţiune pe toate patru roţile şi va putea fi echipat un motor diesel (2,4 litri), disponibil în două variante de putere (163 şi 185 CP) sau cu un motor pe benzină de 3 litri ce dezvoltă 285 de CP.

În 2009 va fi disponibilă o versiune cu tracţiune doar pe roţile din faţă, echipată cu un motor diesel de 2,4 litri, care va dezvolta 163 CP, şi va corespunde limitelor de poluare Euro 5.

Primele comenzi vor putea fi făcute din trimestrul al treilea, înaintea lansării pe piaţa românească. Volvo XC60, care va concura în principal cu modelul BMW X3, va avea un public ţintă distinct faţă de celălalt automobil de teren din gama Volvo, XC90, şi nu va afecta vânzările acestuia, potrivit estimărilor importatorului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.