Volvo XC70

Alaturi de noul break V70, la standul Volvo a fost prezentat si noul XC70, versiunea cu tractiune integrala si cu garda la sol marita la 21 cm.

Volvo XC70 Volvo XC70
Gama propulsoarelor este alcatuita dintr-un motor de 3,2 litri cu sase cilindri in linie care dezvolta 238 CP si 320 Nm, si dintr-un diesel de 2,4 litri D5 care dezvolta 185 CP si un cuplu motor maxim de 400 Nm. Dieselul D5 este disponibil cu o transmisie manuala cu sase trepte sau cu una automata tot cu sase trepte, Geartronic. Iar daca luam in calcul acceleratia de 0-100 km/h in 8,8 secunde si viteza maxima de 209 km/h, putem spune ca avem de-a face cu un break care nu numai ca se poate descurca pe un off-road mediu, dar nici nu ramine in urma pe autostrada. Cel pe benzina, de 3,2 litri, accelereaza mai rapid: 0-100 km/h in 8,1 secunde, putind atinge 215 km/h. Daca garda la sol masoara 21 cm, vadul maxim e de 30 cm iar unghiurile de atac si de degajare sint de 19,2 grade, respectiv 24 grade. Preturile noului model vor fi comunicate la inceputul lunii iunie, iar primele unitati vor fi livrate in cea de-a doua jumatate a acesteia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.