Volvo XC90

Dacă ieri vă anunţam că nu va mai exista o viitoare generaţie XC90, oficialii Volvo au infirmat între timp aceasta informaţie, declarând că momentan se lucrează încă la faceliftul actualei generaţii.

Volvo XC90 Volvo XC90
La scurt timp după apariţia informaţiilor cărora nu va mai exista un succesor pentru XC90, Volvo a dat o declaraţie oficială prin care a recunoscut că se lucrează la un facelift pentru XC90 dar că viitoarea generaţie XC90 nu a fost anulată.

Deşi nu este nici confirmat, viitorul XC90 va fi cel mai probabil construit pe o platformă comună de la Ford cu scopul principal de a reduce costurile, oficialii suedezi dorind totuşi să sublinieze faptul ca autonomia lor faţă de Ford este foarte mare şi ei sunt singurii care decid ce modele să producă. Prin adoptarea unei noi platforme tehnice se vor pierde câţiva ani, însa Volvo consideră că beneficiile unui model competitiv vor merita timpul pierdut, mai ales la un model aşa de important precum e XC90.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.