Volvo XC90 şi S80 cu probleme

Volvo a anunţat rechemare în serivice a modelelor XC90 şi S80 dotate cu propulsoare V8, datorită unor probleme de prindere a motorului.

Volvo XC90 şi S80 cu probleme Volvo XC90 şi S80 cu probleme
Volvo va rechema în service 102 maşini XC90 şi S80 echipate cu motoare V8, din cauza bolţurilor de prindere a motorului, care se pare că nu se încadrează în limitele admise de rezistenţă. Toate cele 102 maşini vor fi inspectate, iar dacă se va constata că bolţurile respective nu se încadrează în parametri optimi, vor fi înlocuite. Datorită acestor bolţuri, carcasa de aluminiu a montanţilor motorului se poate sparge, ceea ce ar face ca motorul să atingă şasiu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.