von Koenigsegg într-un Bugatti Veyron, întrecut de un Koenigsegg [VIDEO]

Trust vine cu un nou spot publicitar, de data asta unul care îţi face mintea să doară puţin. Adică exact ca celălalt, doar că diferit.

von Koenigsegg într-un Bugatti Veyron, întrecut de un Koenigsegg [VIDEO] von Koenigsegg într-un Bugatti Veyron, întrecut de un Koenigsegg [VIDEO]

Îi mai ţii minte pe cei de la Trust, care au promovat un turneu al unui freestyler la fotbal prin a-l lăsa să facă freestyle pe un Veyron? Ei bine, Veyronului i-a trecut ruşinea de a fi călcat în picioare, aşa că a revenit într-un nou clip, pentru a-şi lua ruşine de la Koenigsegg. Nu înţelegem (nici de data asta) care este sensul acestui clip - cu excepţia aceluia că acest Veyron pare că va ajunge, într-un spot următor, strivit de un pian sau ceva - însă este mai simpatic decât anteriorul, pentru că îl are în el şi pe Christian von Koenigsegg, tăticul acestui CCXR. Doar că von Koenigsegg nu conduce CCXR-ul, ci Bugattiul Veyron. 

Practic, von Koenigsegg, atunci când conduce, se autodepăşeşte. Exact ca Ştefan „Leru-i Ler” Hruşcă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.