Vopseaua de pe acest McLaren P1 se repară singură, chiar dacă o zgârii cu o perie de sârmă (VIDEO)

Cine ar fi atât de nebun încât să zgârie în mod conştient vopseaua unui supercar care costă în jur de un milion de euro în formă standard? Ei bine, se pare că tipii din videoclipul de mai jos.

Vopseaua de pe acest McLaren P1 se repară singură, chiar dacă o zgârii cu o perie de sârmă (VIDEO) Vopseaua de pe acest McLaren P1 se repară singură, chiar dacă o zgârii cu o perie de sârmă (VIDEO)

McLaren P1 e o maşinărie minunată, care are un preţ pe măsură: un milion de euro (plus sau minus câteva mii). Aşa că e la mintea cocoşului că oricine îşi permite un P1 va investi nişte bănuţi în protejarea preţioasei vopsele care acoperă panourile din fibră de carbon.

În videoclipul de mai jos, nişte băieţi dau impresia că au luat-o razna, fiindcă zgârie, intenţionat, cu o perie de sârmă, un McLaren P1. Dar asul e în mâneca lor, fiindcă maşina a primit înainte un strat protector numit Paint Protection Film (PPF), care se repară singur dacă e zgâriat. Tot ce trebuie să faci e să arunci apă caldă peste caroserie, iar zgârieturile dispar ca prin minune!

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.